Tervetuloa!


Hei ja kiva, että löysit tiesi Brokerit.fi portaaliin. Tervetuloa!

Brokerit.fi syntyi intohimosta asuntoihin ja erityisemmin asunnon kauppaan. Toinen perustajistamme myi aikaisemmin muiden asuntoja työkseen ja toinen taas on onnistunut kauppaamaan aiemmat omat kotinsa omatoimisesti, kenenkään neuvomatta.

Niinpä tuumasimme, että jos me pystymme siihen, niin pystyt sinäkin!

Portaalimme kautta voit laittaa asuntosi myyntiin ja saada halutessasi ilmoitukset samalla maan johtaviin asunnon myyntiin keskittyneisiin sivustoihin (Oikotie, Etuovi), saada ammattilaisen ottamat myyntikuvat, kerrata asunnon myyntiin vaadittavat asiat ja saada tietoa kuhunkin vaiheeseen liittyvistä asioista (ja tarvittavista dokumenteista). Kauttamme voit myös hankkia konsultointia kiinteistönvälittäjältä, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

Olemme keränneet yhteen myös joukon muita ammattilaisia, joita arvelemme sinun tarvitsevan asunnonmyyntiprosessisi aikana. Toivomme, että voimme tehdä asunnon myynnin sinulle äärimmäisen helpoksi asunnon ilmoittamisesta uuteen kotiin muuttamiseen asti.

Jotta pääset tarkemmin jyvälle mistä tässä kaikessa on kyse, katso oheinen video. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostilla .

Seuraa meitä myös Facebookissa. Intagramista löydät meidät hakusanalla "Brokerit".

Onnea asuntokaupoille!

Terveisin,
Emma ja Lotta

Emma


Lotta