Lisäpalvelut


Asuntoa myydessäsi voit ulkoistaa erilaisia vaiheita myös muille. Haluat ehkä stailata asuntosi myyntikuntoon, hankkia siivoojan tai kuntokartoituksen? Sopivien palveluntarjoajien löytäminen voi kuitenkin olla hikistä ja aikaa vievää hommaa, joten pyrimme helpottamaan taakkaasi sen suhteen edes vähän. Oheiselta sivulta löydät eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiita palvelemaan juuri sinua. Kukin palveluntarjoaja tarjoaa palvelua omilla ehdoillaan ja keskinäisen sopimuksenne mukaisesti, ole heihin rohkeasti yhteydessä!

Ps. Haluatko yhteistyökumppaniksemme? Kysy lisää:


Kiinteistönvälittäjän (LKV) konsultaatio

Konsultaation tarjoaa yhteistyökumppanimme, palvelu sisältää:

• Hintatuen (neuvonta, hintaseurantatilastot ja niiden läpikäynti)

• Tarvittavien asiakirjojen hankkimisen

• Varainsiirtoveroilmotuslomakkeiden täytön (vain osakkeille)

• Yleisen konsultaation kohteen myyntiin liittyen (sisältää neuvoja sähköpostin välityksellä tai puhelimitse, sekä neuvoja, tukea päätöksiin max 1h)


Osakkeet 590 € / Kiinteistöt 790 €


Tilaa kiinteistönvälittäjän konsultaatio lähettämällä viestiä

Kiinteistönvälittäjän (LKV) palvelunumero

0600 03331

Avoinna arkisin 10-16. Puhelun hinta 3,00 eur/min.

Asunto- ja kiinteistöoikeudellista tietoa

Kokeneet kiinteistöoikeuden asiantuntijat auttavat sinua asunto- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa vuosien kokemuksella koko Suomen alueella. Soita kiinteistölakineuvontaan 0600 02110.

Neuvonta veloitukseton, puhelun hinta 1,98 €/min + pvm/mpm

Kunto –ja kosteuskartoitukset


Asunnon kunnon selvitysmenetelmillä varmuutta kauppaan.

Asuntokauppa on yksi ihmisen suurimmista kaupoista elämän aikana eikä niitä tule tavalliselle ihmiselle vastaan kovinkaan montaa. Raksystems Insinööritoimisto Oy:n asiantuntijoiden tehtävänä on tuottaa asuntokaupan osapuolille luotettavaa tietoa myynnissä olevasta kohteesta.

Suosittelemme aina asuntokaupan yhteyteen kerrostaloasunnoissa märkätilan kosteuskartoitusta ja kaikkiin muihin asuntomuotoihin laajempaa tutkimusta eli asuntokaupan kuntotarkastusta. Esimerkiksi rivitaloasunnot ovat jo sen verran monimutkaisempia rakenteiltaan, että niiden kunnon selvittämiseksi on hyvä tilata kuntotarkastus.

Tutkimukset on hyvä teettää hyvissä ajoin ennen myynnin aloittamista, jotta asunnon kunto voidaan ottaa huomioon jo hintaa määritellessä ja mahdolliset jatkotutkimukset ehditään suorittamaan rauhassa. Näin kodin myyminen helpottuu ja nopeutuu.

Lue lisää kuntotarkastuksesta täältä ja märkätilan kosteuskartoituksesta täältä.

Tilaa Asuntokaupan Kuntotarkastus sähköisesti täältä.

Raksystemsin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 030 670 5500 sekä sähköisesti

Siivouspalvelut


(Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Lahti, Hämeenlinna, Tampere, Jyväskylä, Turku, Pori, Oulu, Vaasa)

Sivina on suomalainen kotona tehtäviin palveluihin, kuten kotisiivoukseen, kodinhoitoon ja avustukseen, keskittynyt perheyritys. Toimimme 12 paikkakunnalla Suomessa tarjoten 3 000 säännölliselle asiakkaallemme laadukkaita ja luotettavia kodin palveluita. Autamme ja helpotamme myös kerta-asiakkaidemme arkea tarjoten heille apua niin muuttosiivouksissa, ikkunanpesuissa kuin myös suursiivouksissa. Kodin siivouksissa käytämme ympäristöystävällisiä ja miedosti hajustettuja pesuaineita, jotka takaavat miellyttävän siivousjäljen kaikille osapuolille.

Eri toimipisteidemme asiakaspalveluvastaavat vastaavat mielellään lisäkysymyksiin toimintatavoistamme, vapaista siivousajoista ja mahdollisista siivoukseen liittyvistä lisätoiveista. Heihin voi olla yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai suoraan soittamalla. Yhteystiedot löytyvät täältä: www.sivina.fi

Stailaus - Valtakunnallinen, PK-Seutu, Porvoo


FinaHem - Tunne Tila

Oletko myymässä asuntoasi? Stailaus on oiva keino optimoida asunnon myyntiä, saavuttaa myynnillistä voittoa sekä lyhentää myyntiaikaa. Lyhyessä ajassa asunnosta tehdään puoleensavetävä, houkutteleva ja kodinomainen. Stailauksessa luodaan joustavalla budjetilla asunnosta mielikuva, joka miellyttää mahdollisimman montaa potentiaalista ostajaa. Tärkeintä on ensivaikutelma, Tunne Tila.

FinaHem tarjoaa laadukkaita ja trendikkäitä stailauspalveluita yhteistyökumppaneinaan mm. design-huonekaluliikkeitä sekä Suomen suurin viherkasvien erikoisliike Plantagen. FinaHem palvelee myös virtuaalisesti eli stailauspalvelut ovat saatavilla maanlaajuisesti. Tutustu lisää: www.finahem.fi

Stailaus - Turun seutu


Suunnittelutoimisto M interior

Omistaja Mari Anttonen (sisustussuunnittelu, stailaus, sisustuskonsultointi) www.linkedin.com/in/marianttonen

Suunnittelutoimisto M interiorin palveluita ovat sisustussuunnittelu, sisustuskonsultointi ja stailaus. Yritys toimii pääasiassa Varsinais-Suomen alueella mutta tarpeen mukaan ympäri Suomen. Yritys on toiminut vuodesta 2012.

Teemme kauniin harmonisia, käytännönläheisiä ja toimivia sisustusratkaisuja asiakkaan tarpeita kuunnellen ja jokaiseen projektiin huolellisesti keskittyen ja kunnioittaen. Palveluihin kuuluvat pintamateriaalisuunnittelu, kalustesuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä piensisustus stailaukset. Teemme myös myyntistailausta myytäviin kohteisiin.

Tutustu palveluun ja ota yhteyttä: www.m-interior.fi

Instagram: @suunnittelutoimisto_m_interior

Stailaus - Kouvola, Lahti


Decor Rosalita

Decor Rosalitan Sisustussuunnittelija Irene Jarva tarjoaa ammattitaitoista suunnittelu- ja stailauspalvelua. Asunnon myynnissä ensivaikutelmalla on suuri merkitys ostajan päätökseen. Stailaus toteutetaan joko olemassa olevilla huonekaluilla ja tekstiileillä tai vaihtoehtoisesti tehdään uusia hankintoja.

Tutustu palveluun ja ole yhteydessä: www.sisustussuunnittelujarva.com

Stailaus - Oulun seutu

Oulun Komistamo

Oulun Komistamo tekee edullisesti tyylikkäitä tilastailauksia ja myymälämarkkinointia sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Tarvittaessa teemme myös siivoustyöt kohteisiin.

Yrityksen valtti on nopea ja joustava palvelu, kattava somistevarasto, yhteistyökumppanit sekä vahva visuaalinen näkemys.

Yrittäjänä toimii oululainen pitkän linjan artesaani ja stailaaja Päivi Illikainen, joka huolehtii että työt tehdään sovitun aikataulun mukaan, asiakkaan toiveita kuunnellen. Yhdessä toimien pystymme vaikuttamaan kohteen myytävyyteen sekä yleisilmeeseen.

Tutustu palveluun ja ole yhteydessä: www.oulunkomistamo.fi/tilastailaus

Stailaus - PK-seutu, Lahti-Jyväskylä-akseli

Sisustussuunnittelu Paula Rivinoja-Kulju - Tiloja Ihmisille

Ammattitaitoista sisustussuunnittelua ja stailauspalvelua asiakasta kuunnellen.

Onnistuneella statailauksella lisätään asunnon positiivista tunnelmaa ja houkuttelevuutta myyntitilanteessa. Asuntoon luodaan selkeä ja viihtyisä tunnelma.

Huonekalujen sijoittelulla, liian tavaran karsimisella, tekstiileillä sekä erilaisilla sisustuselementeillä tuodaan asunnon parhaat puolet esiin.

Stailaussuunnitelmaan voi kuulua myös pintojen kevyttä uudistamista.

Sisustusliikkeyrittäjänä minulla on mahdollisuus tarjota joustavaa ja nopeaa somistepalvelua sekä toimivaa yhteistyötä eri kalustevalmistajien kanssa.

Tutustu palveluun ja ole yhteydessä: www.paularivinoja.net

Stailaus Tampereen ja Lahden seutu

Dekoraaduo - Kaisa & Riikka

Stailaaja katsoo kohdetta ulkopuolisen silmin ja saa saman ensivaikutelman, kuin mahdollinen ostaja. Kun kodin parhaat puolet on tuotu esille, myös ostaja näkee asunnon potentiaalin.

Pyrimme luomaan kohteesta mahdollisimman viihtyisän, kodikkaan ja freesin. Voimme toteuttaa stailauksen omilla tavaroillasi, tai käyttää kuvauksen aikana stailausvaraston antimia.

Tehdään stailauksesta sinun näköisesi ja myyvä! Meiltä mahdollista saada myös myyntikuvat.

Tutustu palveluumme: www.dekoraa.fi

Ota yhteyttä: